LIVE JASMIN

Kom inn for å chatte

Livejasmin > Artikkel

Sex på Live Jasmin

Det første som bør gjøres klart og bli veldig godt forklart er hva vi finner på et nettsted som dette og hvordan den fungerer. Selv om det er en av de mest populære nettstedene på internett, som Alexa rangeringen viser, der den ofte er plassert blant de 100 mest besøkte nettstedene i hele verden, og foran online tilstedeværelsen til mange svært viktige mediebedrifter, er det mulig at det finnes folk som ikke vet om den eller har aldri har besøkt Livejasmin.com.

Selv om det er forholdsvis åpenbart når man logger inn på nettstedet at dette er en tjeneste for voksne, og at det som blir tilbudt er online sex, eller cybersex, som noen foretrekker å kalle det, kan det virke forvirrende, spesielt dersom vi skulle komme til å logge inn ved et uhell, gjennom en bannerannonse eller en irriterende pop-up som vi ikke hadde ment å åpne. I sistnevnte tilfelle vil den vanligvis sende brukeren direkte til et spesielt tilbud der man kan se ei jente som chatter på direkten på den andre siden av kameraet, vanligvis utfordrende kledd, og det bør derfor finnes en advarsel slik at folk skjønner hva slags nettsted dette er.

Det må være avklart at Live Jasmin er uformelle navnet til å referere til Livejasmin.com og er også vanligvis brukt andre betydninger som Jasmin Live, JasminLive eller selv Jazmin Live, JazminLive Livejazmin.com, Jasmine Live eller JasmineLive. I alle tilfeller er innholdet som skal finne de samme, jenter og modeller som kan gjøre din seksuelle fantasier virkelighet.

Dersom man, på den annen side, har gått direkte inn på hovedsiden ved direkte å taste inn på vår egen nettleser eller fra hvilken som helst annen nettside, vil vi få opp en cover side eller bilder av de modellene som er tilkoblet til videochat i det øyeblikket, og deriblant noen av dem i større, mer fremtredende ruter enn andre. Det spiller ingen rolle hvilket land vi logger deg på fra, fordi dette fungerer internasjonalt og det vises alltid jenter fra hele verden, uansett hvor vi bor.

Skjermbilde av hjemmesiden til nettstedet Live Jasmin

Når du er inne på siden, kan du bare velge en av modellene som er vist, og som vi liker nok å ønske å ha sex på internett med henne, klikke på hennes bilde for å få tilgang til hennes direktesending, og se om hun er tilgjengelig. Hvis hennes webcam laster som normalt, kan vi se henne på skjermen og få tilgang til generell chat som er minimert på høyre side, og det betyr at hun er tilgjengelig for et privat show.

Han chatte Jasmin eller til motsatt Jasmin chat er verktøyet som du kan snakke med modellen. Live Jasmin web likeledes innrømmer du å chatte Gratis som en stor fordel over andre erotiske videochats. Og det er at Internett er organisert slik at alt er fokusert på sex og dette kan du nyte måten mer behagelig som mulig, hvorfor de kaller det også Jasmin sex.

Vi kan også se en gul knapp nederst med teksten "Start Privat Show", som vi kan starte med, eller gå tilbake til registeringssiden dersom vi ikke er registrert, eller til kredittkjøpsseksjonen for å betale for private samtaler, der ingen andre brukere kan avbryte eller delta på noen måte.

På denne samme skjermen, kan du også se biografien av modellen, og deretter legge henne til dine favoritter for å motta meldinger om når hun er tilkoblet, gi henne overraskelsesgaver og se hennes bildegalleri gratis, akkurat som en gjest.

Når du har valgt ei jente, og du har sjekket at hun er tilgjengelig, og dessuten har betalt for å være alene med henne, er alt avhengig av din fantasi og hva du ønsker å gjøre. Selvfølgelig er det underforstått at vi er noenlunde formelle og oppfører oss normalt. Det faktum at vi er kunde gir oss ikke rett til å be om opprørende eller støtende eller fornedrende ting som er utenfor enhver folkeskikk. Snakk sammen og gjør grensene klare for hverandre, slik at du kan nyte erotikken, nysgjerrigheten og sexlekene som dere kan ha sammen på web-kameraet, fordi det også er mulig å koble til ditt eget webcam, slik at hun kan se deg.

LiveJasmin gamle versjonen er ikke lenger tilgjengelig selv om de gjorde Internett en stund som den nye versjonen slik at brukere kan venne og tilbake til den gamle Livejasmin hvis føle seg mer komfortabel med denne versjonen. Men før spørsmål eller problemer med det nye nettstedet kan du kontakte Livejasmin støtte for å hjelpe deg.